Scheidingswanden / Roomdividers

  • Jouw eigen formaat scheidingswanden
  • Creëer afscheidingen tussen werkplekken en tafels
  • Voor elk budget een oplossing
  • Coronaproof werken

Beschrijving

Creëer afscheidingen tussen werkplekken en zorg voor bescherming op plekken waar mensen toch iets dichter bij elkaar komen.
Ondernemen op 1,5 meter afstand

Ondernemers in alle sectoren bereiden zich voor op de 1,5 meter-economie. Met heldere communicatietools en de juiste beschermingsmiddelen zorg jij dat jouw klant binnenkort weer veilig aan de slag kan. Daarbij bied jij iets extra’s: oplossingen voor de lange termijn die passen in het interieur en de huisstijl van jouw klant
Textielframes: wissel gemakkelijk van boodschap

Kies voor dekostof wanneer je volledige privacy wilt realiseren, of ga voor de transparante SmartTex divider als je een open uitstraling wilt behouden. Dankzij het slimme opspansysteem kun je eindeloos van look veranderen.
Akoestische dividers: voor een hoge geluidsabsorptie

Deel een ruimte in met roomdividers of scherm een werkplek af met een scheidingswand tussen bureaus (deskdivider). Het geluid blijft in de afgeschermde ruimte en wordt aangenaam gedempt. Niet alleen functioneel dus, maar ook nog eens bevorderend voor de productiviteit. Je bent extra onderscheidend met een gepersonaliseerde print aan beide zijden.
Maak zelf een unieke scheidingswand

Met Re-board of multiplex maak je eenvoudig zelf een scheidingswand. Jij kiest het formaat en de print die het beste in de ruimte van jouw klant past. Kies voor een extra brede voet zodat het geheel zelfstandig staat. De wand is ook geschikt als mobiele afscheiding op kantoor. Plak een transparante sheet tussen twee lagen Re-board of multiplex. Dit is een perfect alternatief voor plexiglas schermen: helemaal naar jouw wens samen te stellen en bovendien veel voordeliger.