De Inhaker®

  • Complete beursstands
  • Keuze uit vier opstellingen
  • Snel op- en afbouwen
  • Compact vervoeren

Beschrijving

Omschrijving De Inhaker® 
Steeds meer standbouwers kiezen voor het gemak en de snelheid van de Inhaker. Met meerdere Inhakers kun je namelijk binnen no-time een beursstand bouwen! Na afloop is de stand ook snel weer afgebroken en wat overblijft is een zeer compact pakket. Een complete beursstand past eenvoudig op een enkele rolcontainer. 
Vier type beursstands

Je kiest uit vier opstellingen en ontvangt dan een compleet pakket: de benodigde Inhakers, wanden van materiaal naar keuze en de essentiële accessoires. Heb jij al onderdelen op de zaak liggen? Geen probleem, in het bestelproces vink je aan wat je nodig hebt. Ga je voor de achterwand, stand L links, stand L rechts of de stand U? Onder ‘downloads’ vind je de templates voor de vier opstellingen. Zorgen om constructies zijn verleden tijd! Goed om te weten: in de uploader worden automatisch haken aan jouw bestand gemaakt.
Bij iedere beursstand worden zwarte Inhaker palen met een hoogte van 2,475 m geleverd.
Snel schakelen en voordelig

Met de Inhaker staat er binnen no-time een volledige constructie. Jij als printprofessional speelt moeiteloos snel in op actualiteiten. Zonder telkens te investeren in een compleet nieuwe display of een dure zuil. De Inhaker is gemaakt van oersterk gerecycled PVC en gaat jarenlang mee. Dankzij de slimme constructie is voor de Inhaker tot wel 60% minder materiaal nodig. Dat zorgt er dan ook nog eens voor dat je flink bespaart op verpakkingsmateriaal en verzendkosten. 
Duurzaamheid

De Inhaker is de ultieme vorm van hergebruik. Hiermee bespaar je niet alleen het milieu, maar ook kosten. Mooi voorbeeld hiervan zijn de beurswanden. Door al in het ontwerp rekening te houden met verschillende standopstellingen kun je de Inhaker eenvoudig hergebruiken voor verschillende beurzen.
Samplebox bestellen of workshop volgen 

Soms moet je het even zien om te geloven. Cees Bolijn, de bedenker van de Inhaker, laat je tijdens de workshop de oneindige mogelijkheden van de Inhaker ontdekken. We bieden meerdere workshops aan. Schrijf je hier in. Mocht je liever (eerst) zelf aan de slag willen, kun je een samplebox bestellen bij jouw contactpersoon.