3M™ IJ40 – wit

  • Witte 3M™ folie van hoogwaardige kwaliteit
  • Geschikt voor ramen of panelen
  • Voor vlakke indoor- en outdoortoepassingen
  • Garantieduur van drie tot vijf jaar
Categorie:

Beschrijving

De 3M™ Scotchcal™ IJ40-10 is een witte, polymeer gekalandeerde printfolie met een grijze of transparante lijmlaag. De transparante variant is voor ramen. Je gebruikt de grijze variant op plekken waar je de ondergrond niet wilt zien of over bestaande prints heen wilt plakken.
Voor verschillende vlakke ondergronden

De 3M™ Scotchcal™ IJ40-10 is geschikt voor vlakke toepassingen, zoals voertuig- en interieurdecoratie en bewegwijzering. Je bereikt het beste resultaat als je de folie droog plakt. Vereenvoudig je werk met onze signtools, zoals een rakel of een ontvetter.
Lange levensduur, inclusief garantie

Deze folie in combinatie met een laminaat heeft een garantie van drie jaar bij binnengebruik en vijf jaar bij buitengebruik. Voor voertuigen geldt de garantie van vier jaar. Tip: plak deze folie niet op nieuwe poedercoatings. Door gasvorming kunnen stickers niet goed hechten.
Kies uit een grijze of transparante lijmlaag

Je hebt de keuze uit een grijze en een transparante lijmlaag. De transparante lijmlaag is voor toepassingen op ruiten. De grijze lijmlaag is voor eenzijdige oppervlaktes en zorgt voor een goede dekking op een gekleurde ondergrond.