Freesletters

  • Nu met eigen print: Freesletters/Gevelletters
  • Eenvoudig en snel online besteld
  • Bevestig in een handomdraai
  • Kies uit zes verschillende materialen
  • Voor inspiraties klik hier
Categorieën: ,

Beschrijving

Freesletters en -cijfers zijn een krachtige manier om jouw verhaal of boodschap duidelijk te maken. Deze 3D letters worden vaak ingezet als gevelreclame. Zo valt een bedrijfsnaam, een routing of een aanduiding meer op
Onderscheidende freesletters met prints
Laat de boodschap van jouw klant extra opvallen door de letters te voorzien van een unieke print, passend bij de huisstijl, met bijvoorbeeld opvallende kleuren, patronen of beelden. In combinatie met het logo van jouw klant zorgt dit voor een krachtige uitstraling.
Kies het juiste materiaal
De toepassing en de gewenste uitstraling van de freesletters zijn bepalend voor de keuze van het materiaal. Maak freesletters van plexiglas, Forex®, Dibond®, Dibond® Butler Finish, Re-board® of Beelite. Al deze materialen krijgen een UV-print.
Uitgelicht: Dibond® Butler Finish
Feesletters van Dibond® Butler Finish hebben een printzijde van geborsteld aluminium en een achterzijde van zilver metallic. Bij het printen van dit materiaal blijft het geborstelde effect zichtbaar. Dit kies je wanneer je een luxe uitstraling met een rvs-look wilt. Het materiaal is geschikt voor binnen als buiten.
Tips bij de montage
Je bevestigt de freesletters in een handomdraai, bijvoorbeeld met afstandhouders . We helpen je ook op weg met handige artikelen over het monteren van freesletters, het opmaken van jouw bestand en het maken van een montagetekening.
Kijk hier voor de mogelijkheden:

Of neem een kijkje op onze Pinterest