Folders

 • Keuze uit 7 vouwwijzen
 • Vanaf oplage 25
 • Hoge printkwaliteit door HP Indigo 12000
 • In vier kleuren, full colour (CMYK) gedrukt 
 • Voor inspiratie klik hier
 
Categorie:

Beschrijving

Folders bestellen vanaf 25 stuks

Heeft jouw klant nieuwe Folders nodig? Voor kleine en grote acties bestel je eenvoudig een serie Folders. Wij drukken Folders met één ontwerp al vanaf 25 stuks op hoge kwaliteit.
Folders voor acties, evenementen of producten

Al jarenlang zijn Folders op A3, A4, A5, A6 of A7 formaat de ideale drager van bijvoorbeeld kort omschreven acties, evenementen of nieuwe producten. Op een Folder met kruisvouw kun je overzichtelijk de informatie kwijt. Met een glans of mat laminaat en één slag gevouwen kun je een Folder ook omtoveren tot een menukaart. Daarnaast kun je nog kiezen uit twee en drie slagen wikkelvouw of twee en drie slagen zig-zag vouw. Zet ook eens iets anders dan anders voor jouw klanten neer met Folders in afwijkende formaten.
Tip: maak bij het opmaken van Folders gebruik van de handige template. Zo weet je zeker dat je ontwerp goed uit de printer komt.
Overtuig jouw klant van de kracht van print

Is jouw klant niet zo van de geprinte informatie? Misschien kun je hem overtuigen met een onderzoek van Gfk in het achterhoofd. Dit onderzoek wijst namelijk uit dat papieren folders nog altijd massaal worden gelezen. Ongeveer 11,5 miljoen Nederlanders lezen de papieren folders, tegen 3,8 miljoen die alleen of ook digitaal lezen.
Kies uit verschillende papiersoorten

Zoveel klanten, zoveel wensen. Daarom kun je kiezen uit verschillende papiersoorten en grammages:
 • HV halfmat MC – 135, 150 en 170 gr./m2
 • HV gesatineerd MC -135, 150 en 170 gr./m2
 • HVO wit – 90 en 160 gr./m2
 • Vergé: 170 en 250 gr/.m2
 • Bierpapier: 135 & 250 gr./m2*
 • Paperwise: 150 gr./m2
*Bij bierpapier kunnen de spikkeltjes in een enkel geval invloed hebben op de print, al is dat natuurlijk ook de charme van deze papiersoort
Bestel nu de Papiervergelijker

Met de handzame Papiervergelijker maak je eenvoudig een keuze uit de verschillende papiersoorten en grammages. Vraag nu gratis de Papiervergelijker aan, zodat je deze bij het volgende verkoopgesprek bij de hand hebt.
Ons papier en het milieu

Naast de milieuvriendelijke papiersoorten, kun je met jouw keuze ook op een andere manier bijdragen aan Moeder Natuur. Dat zit ‘m in de productie: door digitaal te drukken is de hoeveelheid afval een stuk minder dan bij offsetdrukwerk. We hoeven geen drukplaten en chemicaliën te gebruiken en de pers hoeft ook niet eerst op kleur te komen. Zo besparen we gemiddeld 200 vellen, het eerste vel dat van onze printers rolt heeft meteen de juiste kleuren.
Maak daarnaast de huisstijluitingen van jouw klant compleet met Briefpapier & Factuurpapier, Visitekaartjes, Flyers en Brochures.