Blokkerend doek

  • Blokkerende polyester doeken
  • Keuze uit drie doeksoorten
  • Met prints tot 496 cm
  • Geschikt voor openbare ruimtes door B1-certificaat
Categorie:

Beschrijving

Voorkom dat zon en kunstlicht door je doek schijnen en kies voor een blokkerend doek. Zo blijft jouw print perfect zichtbaar.
Kies uit drie doeksoorten

Blokkerende doeken zijn er in drie verschillende polyester stofsoorten: Blackback Soft, Blackback XL en Theater. Blackback Soft is verkrijgbaar tot 310 cm uit één deel en versturen we opgevouwen voor een compacte verzending. De print is door de printtechniek geheel geurloos. Grotere afmetingen nodig? Kies dan voor Blackback XL. Dit doek kan tot maar liefst 496 cm uit één geheel geprint worden. Theater kan ook tot een breedte van 496 cm geprint worden. Het verschil met beide Blackback-soorten is dat Theater niet een zwarte maar een witte achterzijde heeft. Soms is een witte achterkant vereist bij beurzen, waarvoor dit doek ideaal is. Daarnaast is Theater van een zwaardere kwaliteit en ook geschikt voor buitengebruik.
Ideaal te combineren met textielframes

Het materiaal wordt vaak in textielframes toegepast als peesdoek met stabilizers. Door de blockout-werking zie je de stabilizers niet. Het doek gebruiken in lichtbakken kan ook: als aan één kant het licht geblokkeerd moet worden.
Monteer eenvoudig met de e-locktool

Het monteren van blokkerende peesdoeken is heel gemakkelijk. Gebruik hiervoor de speciale kunststof e-locktool. Met deze handige tool druk je het doek snel in het frame. Zo heb je eenvoudig een mooi strak gespannen doek.