Beachflag

  • Verkrijgbaar in 4 vormen en 13 formaten
  • Keuze uit 3 populaire materialen: Flag, Flag PET (duurzaam) en Flag Longlife
  • Personaliseer je tunnel in elk gewenst ontwerp of kleur
  • De print is in spiegelbeeld zichtbaar aan de achterzijde
  • Brandvertragend, dus geschikt voor openbare ruimtes
  • Maak je beachflag compleet met een beachpole en standaard
 
Categorie├źn: ,

Beschrijving

 
Beachflags staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze blikvangers zet je in tijdens beurzen, winkels, concerten, open dagen of markten. Ze zijn eenvoudig op te zetten, makkelijk te vervoeren en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.
Keuze uit vier vormen en diverse formaten

De straightflag is het populaire, langwerpige model. Met de dropflag heb je een breder oppervlakte voor je boodschap en met speciale vorm van de waveflag val je extra op. Je kunt ook kiezen voor de squareflag, een rechte beachflag met meer ruimte voor de print.
Keuze uit drie stoffen

Het materiaal Flag is de universele stof voor bedrukte vlaggen. Flag PET is een duurzaam alternatief, gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. Longlife is een extra sterke vlaggenstof dat dankzij een speciale structuur minder snel rafelt..
Tunnel in elk gewenst ontwerp of kleur

Je kunt jouw ontwerp door laten lopen in de tunnel. We raden af om afbeeldingen en patronen door te laten lopen omdat dit nooit perfect aansluit. Maak gebruik van onze standaard templates, zo weet je zeker dat je het bestand goed aanlevert.
Combineer met de juiste accessoires

Maak je bestelling compleet met een beachpole en bijpassende standaard. Kies jouw standaard aan het einde van het bestelproces.