Akoestische roomdividers

 
  • Roomdividers gepersonaliseerd aan beide zijden
  • Staand of rijdend in jouw gewenste afmeting
  • Voor geluidsisolatie en -absorptie
  • Volledig gemonteerd frame
 
Categorie:

Beschrijving

 
Roomdividers maken de perfecte (werk)plek .Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm, wat irritatie en vermoeidheid kan opwekken. Met akoestische roomdividers zorg je voor een stillere omgeving met voldoende privacy voor iedereen.Je bent nu extra onderscheidend met een gepersonaliseerde print aan beide zijden.
Voor een gepersonaliseerd en functioneel interieur

Aangename akoestiek draagt bij aan de productiviteit op kantoor. Deel een ruimte in met roomdividers of scherm een werkplek af met een scheidingswand. Gasten genieten meer van een bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met Acoustische  roomdividers. Het geluid blijft in de afgeschermde ruimte en wordt aangenaam gedempt.
Staand of rijdend, in elke gewenste afmeting

Kies uit staande of rijdende roomdividers, tot een maximaal formaat van 125 x 230 cm. De staande panelen zijn koppelbaar, zo kun je een hele ruimte opdelen. Wij zorgen dat de roomdividers op elkaar aansluiten. Je bestelt de koppelstukken (recht, een hoek of een t-vorm) zelf bij.
Voor een hoge geluidsabsorptie

Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Deze lange vezels absorberen geluidsgolven wat de nagalm vermindert. De dividers beschikken dankzij de combinatie van de materialen en de opbouw, binnen het spraakgebied (500-1000 hz) over een α-waarde van 0,7.

Volledig gemonteerd frame

Je ontvangt de akoestische print in een zwart of wit gepoedercoat aluminium frame met hoekbeschermers. De coating geeft het frame een slijtvaste laag, waardoor het langer meegaat. De prints zijn permanent verlijmd. Je ontvangt de set met eenvoudig te monteren poten. De connectors voor het koppelen bestel je los bij.