Paalbanner

1.395,001.495,00

Paalbanner

Ontdek onze paalbanner! Verkrijgbaar in zwart en wit gelakt, met een hoogte van 6000 mm. Ideaal voor het opvallend presenteren van uw banier met uitstekende zichtbaarheid. Optioneel met kantelanker of overschuifkoker voor extra stabiliteit. Perfect voor evenementen, beurzen en bedrijfspanden. Bestel vandaag nog en laat uw merk stralen!

 

Artikelnummer: N/B Categorie├źn: , Tags: , , ,

Beschrijving

Opvallende presentatie met Paalbanner

Wij presenteren met trots onze paalbanner in koker 80/80/4 mm, verkrijgbaar in zowel elegant zwart als stralend wit, beide voorzien van een hoogwaardige laklaag. Deze masten zijn speciaal ontworpen om uw banier op een opvallende manier te presenteren en zo de aandacht van uw doelgroep te trekken.

Specificaties van de banier mast

  • Formaat mast: H 6000 mm
  • Formaat banier: U kunt kiezen uit twee opties:
    • B 800 x H 3000 mm
    • B 600 x H 2500 mm

 

Beschikbaar in Wit en Zwart
De paalbanner is te bestellen in zowel elegant zwart als stralend wit. Kies de kleur die het beste past bij uw merk of evenement.

 

Extra stabiliteit en stevigheid
Voor extra stabiliteit en stevigheid bieden wij twee handige opties:

  1. Kantelanker: Hiermee kunt u de mast stevig bevestigen in de grond, wat vooral handig is bij tijdelijke toepassingen of op locaties met een zachte ondergrond.
  2. Overschuifkoker: Deze optie maakt het mogelijk om de mast eenvoudig over een bestaande paal te schuiven, waardoor de installatie snel en moeiteloos verloopt.

 

Hoogwaardige kwaliteit voor diverse toepassingen
Onze paalbanners zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgvuldig vervaardigd om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden. Ze zijn ideaal voor gebruik op evenementen, beurzen, bedrijfspanden, en nog veel meer.

 

Neem contact op of plaats uw bestelling
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie of om uw bestelling te plaatsen. Wij staan klaar om u te helpen uw merk of boodschap op een opvallende en professionele manier te presenteren met onze paalbanners. Bestel vandaag nog en trek alle ogen naar uw bedrijf of evenement!

 

 

Extra informatie

Maat

B 600 x H 2500 mm, B 800 x H 3000 mm

Kleur paal

Wit, Zwart

Montage optie

Kantelanker, Overschuifkoker