Samplebox Sign Again

25,00

 Ontdek het volledig circulaire plaatmateriaal 
Categorieën: ,

Beschrijving

 
  • Ontdek de verschillende varianten Sign Again met de samples
  • De box bevat vier verschillende samples met structuren
  • Circulair plaatmateriaal gemaakt van gerecyclede banner 510
  • Keer op keer recyclebaar tot Sign Again plaatmateriaal
Omschrijving Samplebox Sign Again
Met deze samplebox ontdek jij alle mogelijkheden van het allereerste gerecyclede plaatmateriaal Sign Again. Hiervoor verwerken we snijresten en gebruikte prints tot nieuw te beprinten plaatmateriaal. Daarnaast zijn de panelen na gebruik weer te recyclen tot nieuw plaatmateriaal.
Verschillende structuren

We zien met Sign Again® veel kansen in wand- en vloerdecoratie. Daarbij kunnen we doormiddel van ‘embossing’, structuur aanbrengen en/of beschermende coating aanbrengen met als resultaat functionaliteit in print. Denk aan traanplaat, tegeltjes of houtstructuur. In de samplebox zijn alle structuren te vinden. Zo maak jij kennis met de verschillende structuren en kun jij jouw klant goed adviseren.
Meest voorkomende toepassingen Sign Again

Sign Again® is ontzettend sterk, slag- en krasvast, brandvertragend én buigzaam. Het wordt veel gebruikt voor sign, beurs en festival toepassingen op een drager of wand. Maar ook de eerste interieurprojecten met wand- en vloerdecoratie, zoals wandtegels zijn opgeleverd door diverse printprofessionals. Doordat je met Sign Again® grote tegels kunt maken bespaart dat ook een hoop montagetijd. Zo worden de toepassingsmogelijkheden van Sign Again® continu uitgebreid.