Sign Again

Sign Again is een revolutionair materiaal dat niet alleen circulair en duurzaam is, maar ook vele andere voordelen biedt zoals: Sterk en slagvast materiaal, geschikt voor binnen en buiten incl een harde toplaag dat beschermt tegen beschadigingen, het materiaal is buigzaam en brandvertragend, dus geschikt voor openbare ruimtes!

  • Levertijd 5 werkdagen
  • 4 mm dik
  • Maximale print hoogte uit één stuk van 136 cm
  • Maximale print breedte uit één stuk van 116 cm
  • Optie: Recycle-look (onbehandeld) of Wit (gecoat)
  • Beschermende coating mat of glans: Met deze coating geef je jou print extra bescherming
  • Keuze uit gewoon vierkant snijden of in een vorm snijden: We snijden de plaat in de gewenste vorm op basis van de cutcontour(en) in het bestand
Categorieën: , ,

Beschrijving

Ontdek Sign Again®: Het Pionierende Circulaire Plaatmateriaal

Bij Meulengraaf zijn we trots om voorop te lopen in de circulaire revolutie met Sign Again®, het allereerste 100% gerecyclede plaatmateriaal. Dit innovatieve product belichaamt de perfecte synergie tussen innovatie en recycling, waarmee we een nieuw tijdperk inluiden voor de reclameproductie-industrie.

De Kern van Sign Again®

Sign Again® staat voor duurzaamheid en veelzijdigheid. Dit materiaal is niet alleen ontzettend sterk, slag- en krasvast, maar ook B1 brandveilig en buigzaam, waardoor het de ultieme keuze is voor een breed scala aan toepassingen. Met een unieke gerecyclede look en feel, die de circulaire economie weerspiegelt, kan Sign Again® enkelzijdig bedrukt worden, waardoor het ideaal is voor zowel binnen- als buitengebruik.

Innovatieve Ontwikkelingen

Nieuwe Plaatdiktes: Om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen, bieden we nu Sign Again® aan in plaatdiktes van zowel 2 mm als 4 mm. Deze toevoeging maakt het materiaal nog veelzijdiger en geschikter voor een breed scala aan creatieve toepassingen.

Toevoeging van Structuren: We hebben onze reeks uitgebreid met platen die voorzien zijn van diverse structuren zoals traanplaat, tegeltjesmotief en houtnerf. Deze structuren, aangebracht via een embossingproces, voegen een extra dimensie toe aan uw projecten en bieden functionaliteit gecombineerd met esthetische aantrekkingskracht.

Duurzaamheid en Circulariteit

Sign Again® is een toonbeeld van onze toewijding aan duurzaamheid. Gemaakt van gerecyclede materialen en volledig recyclebaar, vertegenwoordigt het een gesloten kringloop waarin materialen hergebruikt worden om nieuwe producten te creëren. Dit proces vermindert de behoefte aan nieuwe grondstoffen en verlaagt de energiebehoefte, waardoor onze ecologische voetafdruk aanzienlijk wordt verminderd.

Toepassingen van Sign Again®

Sign Again® leent zich uitstekend voor een breed scala aan toepassingen, van sign-, beurs- en festivaltoepassingen tot innovatieve interieurprojecten met wand- en vloerdecoratie. De mogelijkheid om grote tegels te creëren, bespaart niet alleen montagetijd maar biedt ook onbegrensde creatieve vrijheid om uw visie tot leven te brengen.

Het Proces Achter Sign Again®

Ons unieke recyclingproces transformeert snijresten en gebruikte prints terug in nieuw, beprintbaar plaatmateriaal. Dit initiatief is niet alleen een stap voorwaarts in het behoud van onze planeet, maar het zorgt er ook voor dat print betaalbaar en beschikbaar blijft zonder afhankelijk te zijn van steeds schaarser wordende grondstoffen.

Uw Partner in Innovatie

Bij Meulengraaf nodigen we u uit om deel te nemen aan deze circulaire beweging. Of u nu werkt aan een klein project of een groot commercieel initiatief, Sign Again® biedt u een duurzame, veelzijdige en esthetisch aantrekkelijke oplossing. Ontdek de mogelijkheden van Sign Again® en draag bij aan een duurzamere wereld.

Samen zetten we een nieuwe standaard in de industrie met Sign Again® – waar kracht, duurzaamheid en circulariteit samenkomen.