Lodi

  • Lodi stof speciaal voor meubelstoffering
  • Soepel polyester met fijne linnen structuur
  • In elke gewenste vorm vanaf één m²
  • Duurzaam en milieubewust geprint
Categorieën: ,

Beschrijving

Lodi (Linnen look 220 gr./m²) is een dichte stof gemaakt van 100% polyester garen. De platbinding geeft een stabiel en stevig effect. Dankzij een slubdraad krijgt lodi een linnen effect. Deze slubdraad geeft de stof meer structuur en een onregelmatige, natuurlijke look.
Soepelvallende stof voor verschillende interieurprojecten

Lodi is soepelvallend en zeer geschikt voor gordijnen, meubelstoffering en sierkussens. Je bestelt lodi al vanaf 1 m² met jouw unieke print. Bestel voor jouw project circa 2 cm extra rondom, rekening houdend met de rek en krimp van de stof.
Met een perfecte afwerking

We snijden lodi voor je met een warmte laser. Het polyester weefsel wordt daarbij zeer nauwkeurig bij de snijrand dichtgesmolten, wat het rafelen van de stof tegengaat. Tijdens testen geeft lodi een lichtechtheid waarde van vijf bij een vol geprint vlak.
Duurzaam én milieubewust

Lodi wordt geprint met een duurzame sublimatie transfer print techniek met een zeer laag inktverbruik. De inkten zijn milieuvriendelijke VOC-vrije dispersie inkten op waterbasis. Het uitwassen van de stof is na productie niet nodig waardoor het productieproces volledig waterbesparend is.
Geen eigen ontwerp? Gebruik een Motiflow dessin.

Op de designers community van Motiflow heb je keuze uit meer dan 10.000 unieke dessins, geschikt voor print op interieurproducten. Match bijvoorbeeld je wanddecoratie en textielproducten voor een verrassend resultaat.