3M™ IJ20 – wit

  • Witte 3M™ folie voor tijdelijke toepassingen
  • Keuze uit grijze en een transparante lijmlaag
  • Voor vlakke indoor- en outdoortoepassingen
  • Makkelijk verwijderbaar met garantie tot twee jaar
Categorieën: ,

Beschrijving

De 3M™ Scotchcal™ IJ20-10R is een witte, matte, monomeer gekalanderde promotionele printfolie. Je kunt deze gebruiken op vlakke binnen- en buitentoepassingen. De folie is gemakkelijk te verwijderen en dus zeer geschikt voor tijdelijke toepassingen.
Kies uit een grijze of transparante lijmlaag

Je hebt de keuze uit een grijze en een transparante lijmlaag. De transparante lijmlaag is voor toepassingen op ruiten, de grijze voor eenzijdige oppervlaktes. De grijze lijmlaag zorgt voor een goede dekking op een gekleurde ondergrond.
Interessant als je een tijdelijke sticker nodig hebt

De lijmlaag van de 3M™ Scotchcal™ IJ20-10R is speciaal voor tijdelijke toepassing. Je zet deze folie daarom goed in als promotionele sticker op gebouwen, voertuigen, displays en reclameborden. Bovendien is deze folie aantrekkelijk geprijsd dankzij de samenstelling van het product.
Eenvoudig te plakken

Zorg dat de ondergrond vlak is en je de folie alleen droog plakt. Door nat te plakken lost de lijmlaag op en kleeft de 3M™ Scotchcal™ IJ20-10R niet meer. Deze zelfklevende folie monteer je eenvoudig en snel met onze signtools, zoals rakels, ontvetter en heteluchtpistolen.