Whiteboard-magnetisch, magneetbord

  • Magnetische Whiteboards voor vele toepassingen
  • Keuze uit vele standaard formaten
  • Andere formaten op aanvraag 
Categorieën: , ,

Beschrijving

Magnetische whiteboards met een eigen ontwerp kunnen gebruikt worden als inspiratiewand, weekplanner, familieplanner of scrumbord. De vele synoniemen zeggen iets over de veelzijdigheid van dit product. Ontwerp je eigen print en creëer een inspirerend of creatief bord.
Keuze uit vijf standaard formaten,
andere formaten op aanvraag.
Passende accessoires voor het whiteboard

Met de whiteboard starterskit heb je direct alle accessoires voor een whiteboard of whiteboard sticker bij de hand. Je maakt je bestelling compleet met een passende whiteboard standaard in verschillende formaten of zijgriphouders.
Maak whiteboards persoonlijk

Personaliseer whiteboards met zelf ontworpen magneten. Je kunt magneten in elke gewenste vorm, met elke gewenste afbeelding bestellen. Alles is mogelijk! Maak een keuze uit twee typen magneten: de beschrijfbare en de extra sterke variant.

Vibond Steel voor planborden en whiteboards
Vibond Steel is een composiet plaat die be- staat uit een PE-kern met aan beide zijden een gegalvaniseerde plaatstalen toplaag. De stalen toplaag is voorzien van een Polyester laklaag en PE-beschermfolie. Dankzij de extreme stijfheid en hardheid, is deze plaat op talloze manieren toe te passen.
Vibond Steel onderscheidt zich van andere Vibond platen door zijn ferromagnetische eigenschappen. Hierdoor kan de plaat wor- den “beplakt” met magneetfolie of magne-
tisch papier, zodat “boodschappen” door o.a. retail medewerkers eenvoudig te verwerken.