Whiteboard-magnetisch, magneetbord

  • Magnetische Whiteboards voor vele toepassingen
  • Keuze uit vele standaard formaten
  • Ook op Uw eigen gewenst formaat 
Categorieën: , ,

Beschrijving

 
Magnetische whiteboards met een eigen ontwerp kunnen gebruikt worden als inspiratiewand, weekplanner, familieplanner of scrumbord. De vele synoniemen zeggen iets over de veelzijdigheid van dit product. Ontwerp je eigen print en creëer een inspirerend of creatief bord.
Keuze uit vijf standaard -formaten,
Op Uw eigen gewenst formaat.

Een beschrijfbaar whiteboard is een handig hulpmiddel bij vergaderingen, brainstormsessies en planningsgesprekken. Je hebt de keuze uit elk gewenst  formaat.De borden hebben altijd een dikte van 3 mm.
Gemaakt van magnetisch LentaSteel®

De kwalitatieve whiteboards worden gemaakt van robuust LentaSteel® en sandwichpaneel met toplagen van staal. Dit zorgt ervoor dat magneten ook op hun plek op het bord blijven. Op het materiaal plakken we een witte folie met jouw print en een whiteboard laminaat.
Passende accessoires voor het whiteboard

Met de whiteboard starterskit heb je direct alle accessoires voor een whiteboard of whiteboard sticker bij de hand. Je maakt je bestelling compleet met een passende whiteboard standaard in verschillende formaten of zijgriphouders.
Maak whiteboards persoonlijk

Personaliseer whiteboards met zelf ontworpen magneten. Je kunt magneten in elke gewenste vorm, met elke gewenste afbeelding bestellen. Alles is mogelijk! Maak een keuze uit twee typen magneten: de beschrijfbare en de extra sterke variant.