Akoestische dividers

  • Desk- en roomdividers gepersonaliseerd aan beide zijden
  • Staand of rijdend in jouw gewenste afmeting
  • Voor geluidsisolatie en -absorptie
  • Volledig gemonteerd frame
  • Met eigen ontwerp of Motiflow-patroon

Beschrijving

Akoestische dividers maken de perfecte (werk)plek voor jouw klanten. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm, wat irritatie en vermoeidheid kan opwekken. Met Akoestische dividers zorg je voor een stillere omgeving met voldoende privacy voor jouw opdrachtgever. Je bent nu extra onderscheidend met een gepersonaliseerde print aan beide zijden.
Voor een gepersonaliseerd en functioneel interieur
Aangename akoestiek draagt bij aan de productiviteit op kantoor. Deel een ruimte in met roomdividers of scherm een werkplek af met een scheidingswand tussen bureaus (deskdivider). Gasten genieten meer van een bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met Akoestische roomdividers. Het geluid blijft in de afgeschermde ruimte en wordt aangenaam gedempt.
Staand of rijdend, in elke gewenste afmeting
Kies uit staande of rijdende roomdividers, tot een maximaal formaat van 125 x 230 cm. De staande panelen zijn koppelbaar, zo kun je een hele ruimte opdelen. Wij zorgen dat de roomdividers op elkaar aansluiten. Je bestelt de koppelstukken (recht, een hoek of een t-vorm) zelf bij. Voor deskdividers adviseren we een maximaal formaat van 80 x 230 cm. Onder de deskdivider is ruimte voor dunne snoeren en kleine kabels.
Voor een hoge geluidsabsorptie
Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Deze lange vezels absorberen geluidsgolven wat de nagalm vermindert. De dividers beschikken dankzij de combinatie van de materialen en de opbouw, binnen het spraakgebied (500-1000 hz) over een α-waarde van 0,7.