Foto op Canvas

Foto op Canvas

Ontdek onze hoogwaardige Foto op Canvas bij Meulengraaf! Creëer je eigen kunstwerk met je favoriete foto’s. Onze 100% eigen productie zorgt voor een professioneel resultaat met een stevig frame. Bovendien zijn onze Canvassen B1-brand gecertificeerd, veilig voor binnen en buiten. Kies uit 15 populaire formaten en geef je interieur een persoonlijke touch met onze prachtige Canvas prints. Bezoek onze winkel en bestel vandaag nog jouw unieke Foto op Canvas!

Beschrijving

Transformeer jouw persoonlijke foto’s in ware kunstwerken met Meulengraaf Reclameproductie!

Ben jij op zoek naar een unieke en persoonlijke manier om jouw mooiste herinneringen te vereeuwigen? Dan zijn onze foto’s op canvas dé perfecte keuze! Laat je verrassen door de prachtige uitstraling van onze canvasframes, al jaren geliefd als wandpaneel in diverse interieurs.

Milieuvriendelijk en van topkwaliteit!

Bij Meulengraaf Reclameproductie streven we niet alleen naar kwaliteit, maar ook naar duurzaamheid. Daarom printen we jouw foto’s op hoogwaardig mat canvas van 100% katoen. Dit geeft jouw foto een natuurlijke look die de emotie en schoonheid van het moment perfect weergeeft. Bovendien gebruiken we inkt die niet alleen reukloos is, maar ook milieuvriendelijk. Zo kunnen we samen zorg dragen voor onze prachtige planeet.

Keuze uit 17 populaire formaten!

Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit maar liefst 17 populaire formaten. Van klein en intiem tot groot en indrukwekkend, we hebben voor ieder wat wils. Let wel op: bij het 18 mm frame raden we aan om rekening te houden met een afwijkende afloop van 3 cm. Voor het 38 mm frame geldt een afloop van 4,5 cm. Zo ben je verzekerd van een perfect eindresultaat!

Ook voor buiten geschikt!

Wil je jouw favoriete foto’s ook buiten een plekje geven? Geen probleem! Meulengraaf Reclameproductie biedt ook canvasframes voor buitengebruik. We spannen het sterke bannerdoek op geïmpregneerde houten frames van 18 mm, waardoor jouw foto bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. We hebben tien populaire formaten beschikbaar en je ontvangt het canvasframe voor buiten al binnen vier werkdagen!

Wacht niet langer en geef jouw foto’s de aandacht die ze verdienen met onze prachtige canvasframes. Bestel nu en geniet binnenkort van jouw eigen kunstwerk aan de muur. Meulengraaf Reclameproductie, jouw partner in persoonlijke en milieuvriendelijke foto-oplossingen!