Stickervellen eigen formaat

  • Hoge resolutie door digitale HP Indigo 6900
  • Vrije keuze in formaat en ontwerp, meerdere contouren
  • Ook buiten contouren te printen
  • Geen stansmeskosten door lasersnijden
Categorieën: ,

Beschrijving

Met stickervellen op eigen formaat creëer jij voor iedere klant de meest opvallende en zelfklevende plakkers. Je bepaalt zelf het formaat en de indeling van het vel. Het maximale formaat van stickervellen op eigen formaat is 21 x 30 cm.
Resolutie van 812 dpi

Kies ook voor gepersonaliseerde stickervellen met de hoogst mogelijke drukkwaliteit én korte levertijden. Voor onze printers gebruiken we HP Indigo 6900 LEP-technologie, een printtechniek met zeer kleine inktdeeltjes voor een uniforme glans en een scherpe afbeelding.
Geen stansmeskosten door lasersnijden

Voor de stickervellen worden de volledig PVC-vrije folies kisscut gesneden op onze revolutionaire laser snijmachine. Deze machine heeft een hoge nauwkeurigheid. Er zijn geen dure stansvormen nodig, je bestelt in kleine oplagen tegen een aantrekkelijke prijs.
Vrije keuze in formaat en ontwerp, meerdere contouren

Stickervellen eigen formaat maak je naar eigen wens op tot een vel van 21 x 30 cm. Bij het bestellen vul je het formaat in van je totale stickervel. In je ontwerp kun je meerdere snijlijnen verwerken en je kunt de print door laten lopen over het hele vel.
Stickers voor verschillende toepassingen

Afhankelijk van toepassing kun je kiezen voor verschillende materialen. Wanneer je een sticker zoekt met een permanente lijmlaag, kies dan voor witte, transparante of zilverfolie*, of één van de twee papiersoorten. Zoek je een sticker die meerdere keren geplakt kan worden? Kies dan voor Easy Dot-folie. Easy DOT-folie is een herpositioneerbare folie met een permanente lijmlaag met noppenstructuur. Door de luchtkanaaltjes breng je de folie zeer eenvoudig en bubbelvrij aan. Hierdoor is dit materiaal geschikt om te gebruiken op ramen, muren en deuren.
Let op: Het kan voorkomen dat je sticker een kleine afwijking heeft tot maximaal 1,5mm vanuit het midden van het bestand. Je kunt dit effect minimaliseren door geen onnodig dunne kaders om je bestand te zetten.