Brochures

  • Met handige downloadbare template
  • Vanaf 8 tot 64 pagina’s
  • Hoge printkwaliteit door HP Indigo 12000
  • Vanaf oplage 25 
  • Voor inspiratie klik hier
 
Categorie:

Beschrijving

Brochures en magazines zijn verkrijgbaar in diverse formaten en papiersoorten. Met deze opties stel je het beste resultaat voor jouw bedrijf samen. Bestel brochures al vanaf 25 stuks!
Geniet gebrocheerd van 8 tot 64 pagina’s

Een brochure of magazine wordt geniet gebrocheerd en je kunt deze samenstellen in een selfcover uitvoering vanaf 8 pagina’s. Met een lichte papiersoort maak je een brochure tot en met 64 pagina’s.
Keuze uit diverse kwaliteiten en grammages

Je bestelt voor jouw bedrijf brochures en magazines met een selfcover gemaakt van mat of gesatineerd papier:
HV halfmat MC – 135, 150, 170 en 250 gr./m²
HV gesatineerd MC – 135, 150, 170 en 250 gr./m²
Vergé: 170 en 250 gr/.m2
Ons papier en het milieu

Naast de milieuvriendelijke en composteerbare papiersoorten, draag je met jouw keuze ook op een andere manier bij aan het welzijn van de planeet. Dat komt door de productie: digitaal drukken geeft veel minder afval dan offsetdrukwerk. De kwaliteit is net zo goed!
Maak bij het opmaken van brochures gebruik van de handige template. Zo weet je zeker dat je ontwerp goed uit de printer komt.
Hoge printkwaliteit, full colour gedrukt in vier kleuren

De techniek van onze HP Indigo 12000 printer is ongeëvenaard. De speciaal ontwikkelde elektro-inkten zijn op het gebied van kleur en densiteit vergelijkbaar met de kwaliteit van offset drukwerk. Dankzij zeven kleuren indi-chroom wordt het kleurbereik groter. We gebruiken CMYK plus dekwit. Op de HP Indigo print je tot een DPI van wel 1625!