Lichtbak

 Lichtbak voor buiten met opaal plexiglas plaat 5mm 
Categorie:

Beschrijving

 
Een lichtbak laten bedrukken voor jouw klant? Profiteer van een hoge kwaliteit print door high tech machines van Durst, een scherpe prijs en de snelste levering. Met deze lichtbak trekt jouw klant de aandacht, ook wanneer het donker is. Jouw klant bestelt een lichtbak met een maximale grootte van 3 x 2 meter.
Robuust, waterdicht frame

De lichtbak wordt gebruikt voor buitentoepassingen. De bak is daarom ook compleet waterdicht en wordt voor de zekerheid voorzien van kleine gaatjes aan de onderkant. Mocht er onverhoopt water in het frame komen, dan kan dat er altijd weer uit.
Houdt er tijdens het monteren rekening mee dat het frame één opening heeft. Via deze opening schuif je de plaat in het frame. Je kan tijdens het bestellen aangeven aan welke kant de opening moet zitten.
200% full color print

Jouw benodigde plaat wordt geprint op Plexiglas opaal. Het materiaal is opaal, waardoor het een mooie, egale lichtverspreiding heeft. Daarnaast wordt de print voorzien van 200% full color print, zo zorgt het voor krachtige kleuren bij backlit-toepassingen. Door de dubbele laag inkt krijg je iets donkerdere kleuren als de ledverlichting niet aanstaan.
Egale lichtverspreiding

Het profiel van het frame wordt gecombineerd met een Dibond® achterplaat. Op deze plaat worden de ledstrips gemonteerd, waardoor er een perfecte, egale lichtverspreiding ontstaat vanaf de achterzijde. Dit zorgt voor een krachtige en opvallende uitstraling van de print.
Als complete set te bestellen

Je kunt zowel een complete set, als een losse plaat of frame bestellen. Het frame wordt volledig gemonteerd geleverd. Goed om te weten: je krijgt twee jaar garantie op het frame op iedere locatie in Europa.
Montage

Om te voorkomen dat de plaat bij zware weersomstandigheden uit het frame valt, is het belangrijk om de plaat te voorzien van een ophangprofiel. Hierdoor hangt de plaat in het frame. Het ophangprofiel van plexiglas wordt standaard geleverd, je moet deze alleen zelf nog even monteren aan de bovenkant van de plaat met de meegeleverde lijm.

Specificaties 

Minimaal formaat 
50 x 50 cm
 
Maximaal formaat 
300 x 200 cm
 
Materiaal 
Aluminium frame met verlichting, op een achterplaat van Dibond®.
 
Dikte 
120 mm
 
Kleur 
Zilver
 
Materiaal plaat 
Plexiglas Opaal 5 mm met 200% inkt
 
Binnen/buiten 
Buiten
 
Lichtkleur 
6500K
 
CE-certificering 
Ja
 
Garantietermijn 
2 jaar
 
Led-techniek 
Achteraanlichting
 
Extra 
Het frame wordt exclusief stroomkabel geleverd
 
Let op 
De rand van de lichtbak bedekt je print aan elke zijde voor 2cm