Dranghekdoek

  • Kant-en klare Dranghekdoeken
  • Zowel enkel- of dubbelzijdig bedrukt
  • Keuze uit vier verschillende materialen
  • Vandaag besteld, morgen in huis
Categorie:

Beschrijving

Dranghekdoeken helpen een parcour uit te zetten of mensen op afstand te houden. Ook zijn ze uitermate geschikt als communicatiemiddel. In het oog springende reclame tijdens een evenement? Laat de boodschap van jouw klanten op een hekwerkbanner printen.
Voor elk type dranghek een doek

Dranghekdoeken zijn een effectief podium voor buitenreclame, zoals locatiemarketing, verkoopondersteuning of bewegwijzering. Met onze standaardformaten kleed jij ieder type hek eenvoudig aan.
Keuze uit vier materialen

We bieden vier doeksoorten aan: het 100% recyclebaar ProPES Outdoor en ProPES FR, de oersterke en brandwerende Banner 510 en het voordelig Non woven. Non woven is uitermate geschikt voor kortstondige events, ProPES en Banner 510 kun je langere tijd gebruiken.
Uitgelicht: duurzame materialen

ProPES Outdoor en ProPES FR zijn uiterst duurzame, 100% recyclebare, opvouwbare doeken en worden gemaakt van licht materiaal. Zo monteer je het makkelijk en kun je het in een compact pakket versturen. Het verschil? ProPES Outdoor is waterafstotend, ProPES FR is brandvertragend.
Enkel- of dubbelzijdige dranghekdoeken

Het dranghekdoek is enkel- of dubbelzijdig verkrijgbaar. De enkelzijdige variant heeft standaard ringen om de 30 cm. Met het dubbelzijdige doek is jouw boodschap aan beide kanten van het dranghek zichtbaar. Door de uitsparingen aan beide zijkanten, kun je het hek nog verplaatsen.