Outdoor klopframe

 
  • Weersbestendig, aluminium frame voor buitentoepassingen
  • Strakke, nette en luxe uitstraling door het klopprofiel
  • Te bestellen als complete set, los doek of frame
  • Verkrijgbaar in twee kleuren
  • Geschikt voor Banner 510
 
Categorieën: ,

Beschrijving

 
Een outdoor klopframe is bij uitstek geschikt voor buitentoepassingen. Zonder ringen en spanners, maar met een strip trek je het doek gemakkelijk strak in het frame. Zo ziet het geheel er strak en luxe uit.
Complete set, los doek of frame

Het outdoor klopframe kun je bestellen als complete set, los doek of frame. In een complete set wordt het frame, doek en strips meegeleverd. Geen complete set nodig? Bestel dan een doek of frame los. Het aluminium frame is beschikbaar in de kleuren zilver en zwart. Het frame gaat extra lang mee doordat het geanodiseerd is. De strips zijn in drie kleuren verkrijgbaar: wit, zilver en zwart.
Montagetips

Dit klopframe werkt net iets anders dan de andere outdoor frames in ons assortiment. Je begint met het monteren van het frame. Hangt het op de juiste plek? Dan ga je verder met het doek. Deze positioneer je goed en bevestig je met de strips. Deze strips sla je met een rubberen hamer in het frame. Ten slotte snijd je de overige delen, zo’n 7,5 cm van het doek af. Zo hangt jouw doek binnen een mum van tijd strak en netjes in het frame.
Houd er dus rekening mee dat je de randen van het doek verwijderd. Zet daarom geen belangrijke teksten, logo’s of andere gegevens aan de zijkanten of randen van je ontwerp.