Bewegwijzering

Aluminium frame met staanders als wegbewijzering 
Specificaties 
Product 

Materiaal plaat 
Dibond premium 3mm
 
Formaten print 
100 x 100, 150 x 75, 120 x 80, 75 x 150 en 80 x 120
 
Materiaal frame 
Aluminium
 
Diameter profiel 
Ø 7 cm
 
Print 
Enkelzijdig of dubbelzijdig
 
Frame 
Het frame is 250 cm hoog. Het wordt aanbevolen om het frame 70 cm onder het maaiveld te monteren.
Categorie:

Beschrijving

Een bewegwijzering bord bestellen voor uw bedrijf? Profiteer van een hoge kwaliteit, een scherpe prijs en de snelste levering.
Het robuuste aluminium frame is geschikt als wegwijzer langs een toegangsweg of bij de ingang van een bedrijf. Perfect voor het plaatsen van een reclamebord naar keuze. De staanders geeft het een elegante uitstraling. Dit frame heeft ook een miniframe boven- en onderbalk, welke het frame voorziet van extra stevigheid. Hoeveel cm gaan de staanders de grond in? Wij adviseren minimaal 70 cm onder het maaiveld.

Dibond® Premium 3mm bord
Het reclamebord is van het materiaal Dibond Premium 3 mm en je kiest hier voor de enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking. We adviseren om het bord af te laten werken met een coating voor extra bescherming.

Monteren deskundig door ons verzorgd!
**Een gedegen projectaanpak**

Voor een optimale voorbereiding, uitvoering en nazorg bij grotere projecten hebben wij een gedegen aanpak ontwikkeld die bestaat uit de volgende vijf stappen:

**Stap 1: Inventarisatie**
Een goede voorbereiding is essentieel voor een succesvol project. Daarom beginnen wij met een grondige inventarisatie van de omgeving en locatie(s). We analyseren uw doelgroep en brengen de gewenste typen huisstijldragers (sign family) in kaart. Ook helpen we bij het bepalen van de ideale routing en de positionering van de diverse signingmaterialen.

**Stap 2: Ontwikkeling en vergunningen**
In deze stap bepalen we hoe het product eruit komt te zien en hoe het zal worden ingezet. We stellen een visual identity plan op, dat uit twee componenten bestaat:

– **Grafische vormgeving**: Hier bepalen we de huisstijl, het lettertype en het kleurgebruik. In onze ontwerpstudio visualiseren we de toekomstige signage-elementen in de vorm van foto’s en plattegronden. Deze visualisaties tonen de elementen in de juiste verhoudingen. We maken ook impressies van de dag- en nachtsituatie van verlichte elementen, zodat u een goed beeld heeft van wat u kunt verwachten. Op basis van deze impressies kunnen de prototypes worden geproduceerd.

– **Industriële vormgeving**: In dit ontwerp leggen we de technische uitvoering vast, inclusief materiaalkeuze en sterkteberekening.

Na afronding van het ontwikkelingsproces en grondige afstemming met u, verzorgen wij desgewenst de aanvraag van gemeentelijke vergunningen.

**Stap 3: Productie**
In deze fase verzorgen we het complete productieproces. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. We produceren de signage-elementen volledig in eigen beheer. We beschikken over alle benodigde specialisten, zoals ontwerpers, metaalbewerkers, signmakers, beletteraars, industriële spuiters, projectleiders en monteurs.

**Stap 4: Montage en installatie**
Wij verzorgen niet alleen de productie van lichtreclame en bewegwijzering, maar ook de vakkundige montage en installatie. Na afronding van deze fase wordt het resultaat geëvalueerd met alle betrokken partijen.

**Stap 5: Beheer en onderhoud**
Wij streven naar langlopende relaties met onze klanten en bieden goede nazorg voor de geleverde producten.