ViewSonic EP5542 Narrow Casting Scherm

2.790,00

  • Slank, vrijstaand ontwerp voor moderne omgevingen​
  • Uitzonderlijke beeldkwaliteit​
  • Uitstekende verwerkingskracht met ingebouwde quad-core mediaspeler ​
  • Totale bediening met RS232-opdrachten binnen Local Area Network​
  • Moeiteloos geïntegreerd apparaat- en contentbeheer
  • Klik hier voor informatie
Categorie:

Beschrijving

Slank, vrijstaand ontwerp voor moderne omgevingen​

Het slanke ePoster-display past naadloos in elke omgeving. Met zijn vrijstaande ontwerp kan de alles-in-één kiosk boeiende inhoud weergeven die in elke ruimte opvalt.

Slank, vrijstaand ontwerp voor moderne omgevingen​ 1

Uitzonderlijke beeldkwaliteit​

Met een uitzonderlijke 4K Ultra HD-resolutie levert dit slanke 2160 x 3840 scherm prachtige beelden die levensgroot zijn. Ontworpen met een krasvaste, ontspiegelde 7H gehard glazen voorplaat, levert jaar na jaar een indrukwekkende kijkervaring, ongeacht het omgevingslicht.

Uitzonderlijke beeldkwaliteit​ 1

Krachtige prestaties

Ervaar uitstekende prestaties van een quad-coreprocessor en 16 GB opslag, met naadloze weergave van inhoud zonder externe mediaspeler. Uitgerust met ViewSonic Embedded Signage Platform, een op Linux gebaseerd Kernal OS, geniet van eenvoudige ontwikkeling, versterkte mogelijkheden met meerdere webformaten en -standaarden en beveiligde bescherming.

Krachtige prestaties 1

Handige connectiviteit en afspelen​

Lever direct boeiende inhoud met een moeiteloze plug-and-play-methode. Sla uw afbeeldingen, video’s en muziek op uw draagbare USB-drive op en sluit deze aan op de ePoster voor onmiddellijke weergave.

Handige connectiviteit en afspelen​ 1

Efficiënt apparaatbeheer​

Gebruik een gebruiksvriendelijke interface op het scherm om aangesloten apparaten efficiënt te beheren met een intuïtieve vController™-software via een RS232- of RJ45 (LAN)-verbinding, waardoor eenvoudige planning en OSD-besturingsmogelijkheden mogelijk zijn, zoals aan- en uitzetten, audio- en signaalbron weergeven.

Efficiënt apparaatbeheer​ 1

Oplossing voor contentbeheer op afstand​

De ePoster-kiosk ondersteunt Revel Digital – een optionele contentmanagementsoftware* met uitgebreide contentmanagementtools, die totale controle biedt over formaten, schema’s en afspeelinstellingen, waar je ook bent.​

Oplossing voor contentbeheer op afstand​ 1

Een betere manier om te browsen​

Geniet van moeiteloze toegang tot online inhoud via handige mogelijkheden voor surfen op het web. Geïntegreerd met RJ45-connectiviteit, kunt u video’s en foto’s van uw favoriete sites downloaden zonder dat u extra randapparatuur nodig heeft.

Een betere manier om te browsen​ 1

Gemaakt voor uw gemak​

Plan boeiende foto’s en video’s op de gewenste tijd en datum met een gebruiksvriendelijke interface. Handig op het scherm beschikbaar, u kunt de bedrijfsuren en de afspeelperiode van het apparaat met uw vingertoppen vastleggen.

Gemaakt voor uw gemak​ 1

Gebouwd voor volledige veiligheid​

De ePoster-kiosk wordt geleverd met een afsluitbare deur waarmee u een extra pc of mediaspeler veilig kunt plaatsen. Geïntegreerd met een ingebouwde voeding, kunt u het extra apparaat opladen zonder externe stopcontacten of lastige kabels.​

Gebouwd voor volledige veiligheid​ 1

High-fidelity stereogeluid​

Geïntegreerd met dubbele luidsprekers, complementeer de briljante beeldkwaliteit met rijk, meeslepend surround-geluid voor een echt multimedia-ervaring.

High-fidelity stereogeluid​ 1

Gewicht en omvang
  • Breedte 97 cm
  • Diepte 61 cm
  • Hoogte 203 cm
  • Gewicht 73 kg