Velvet / Velours

Plus- en minpunten
Volgens onze productspecialisten
+ Hoogwaardige stofkwaliteit met lage pool, waardoor het fluweelzacht aanvoelt
+ De glans in het materiaal creëert een luxe uitstraling
+ Geprint met milieuvriendelijke inkten op waterbasis
+ Het materiaal kan op 40 graden gewassen worden
– Niet brandvertragend, dus niet geschikt in openbare ruimtes 

Beschrijving

 
Velours, velvet of ook wel fluweel genoemd, is een luxe stof met een subtiele zijdeglans die fluweelzacht aanvoelt. Dit komt doordat de stof laagpolig is. Velvetly geeft extra glans en kracht aan jouw gepersonaliseerde print en zorgt voor dynamische kleurcontrasten.
Perfect als sierkussen, wandkleed of peesdoek

Deze stof is perfect voor binnen. Denk aan toepassingen zoals een sierkussen, wandkleed of een peesdoek in een textielframe. Jij biedt je klant dezelfde stof op diverse producten. Zo creëer je een krachtig samenhangend geheel in het interieur van je klant en onderscheid jij je van je concurrenten.
Hoge kwaliteit door printtechniek

Door onze sublimatie-printtechniek wordt de inkt opgenomen in de vezel, waardoor de kleurkracht niet afneemt op het moment dat je het wast, strijkt of droogt. De stof kan dus gewoon in de wasmachine tot 40 graden.
Geen eigen ontwerp? Gebruik een Motiflow design

Motiflow is jouw creatieve toevoeging. Als partner heb jij toegang tot 20.000 unieke professionele designs. Match bijvoorbeeld je wanddecoratie en textielproducten voor een verrassend resultaat. Laat je klant een patroon uitzoeken via de online catalogus van Motiflow