Foto op Plexiglas

Foto op Plexiglas

Ontdek de wereld van Plexiglas in verschillende uitvoeringen: glashelder voor een transparante uitstraling, opaal voor een melkwitte pracht en blockout voor een gespiegelde print met full color. Elk stuk wordt direct op het materiaal geprint, wat resulteert in heldere en levendige UV-prints. Creëer unieke vormen met onze contour freesmogelijkheden. Verrijk je interieur of reclame met dit duurzame en stijlvolle materiaal. Onze Plexiglas panelen kunnen worden geleverd met een exclusief blind ophangsysteem voor een exclusieve en op maat gemaakte bevestiging.

Beschrijving

Ontdek de veelzijdige wereld van Plexiglas, ook bekend als acrylaat, polymethylmethacrylaat of perspex! Bij Meulengraaf Reclameproductie bieden we je een uitgebreide selectie van dit lichtgewicht, sterke en duurzame materiaal, dat een luxueuze en chique uitstraling toevoegt aan elke ruimte.

Onze Plexiglas panelen zijn voorzien van hoogwaardige UV-prints, waardoor jouw ontwerp tot leven komt met ongekende helderheid en kleurintensiteit. Of het nu gaat om binnen- of buitentoepassingen, Plexiglas is de ideale keuze. Bovendien is het materiaal freesbaar in bijna elke denkbare vorm, zodat we aan al je creatieve wensen kunnen voldoen.

Dankzij de verschillende beschikbare uitstralingen, waaronder helder, opaal en blockout folie, kun je de gewenste sfeer creëren voor elke setting. Het opaal Plexiglas geeft een prachtig diffuus lichteffect, ideaal voor lichtbakken en sfeervolle interieurs. Voor een opvallende twist kun je kiezen voor de blockout variant, met een unieke gespiegelde print en full-color achterzijde.

Bij Meulengraaf Reclameproductie streven we naar perfectie en daarom bieden we jou de mogelijkheid om te kiezen uit diverse diktes en printopties voor jouw Plexiglas panelen. Printen op de achterzijde zorgt voor een extra laag bescherming tegen krassen, waardoor jouw kunstwerk of reclameboodschap er langer als nieuw uit blijft zien.

Montage van Plexiglas

Je kunt voor het bevestigen van jouw Plexiglazen panelen kiezen voor Afstandhouders. Plaats de afstandhouders maximaal om de 80cm. Voor de heldere of opalen Plexiglas varianten kun je ook nog gebruik maken van blinde Ophangplaatjes. Plaats ook de ophangplaatjes maximaal om de 80cm.