Houten textielframe

 Houten frame voor een peesdoek 

Beschrijving

Een houten textielframe laten bedrukken voor jouw klant in ieder gewenst formaat? Profiteer van een hoge kwaliteit print door high tech machines van Durst, een scherpe prijs en de snelste levering.
Een peesdoek heeft rondom een platte siliconen pees, waardoor het spannen in een textielframe heel eenvoudig is. Met de handige e-lock tool gaat dit nog makkelijker.
In ieder gewenst formaat

Groot of nog groter: een houten textielframe is in ieder gewenst formaat te bestellen. Ieder frame is 27 mm diep en 68 mm breed. Het frame is licht in gewicht en daarom makkelijk te vervoeren en monteren. Doordat het frame iets dikker is aan de achterkant is het frame erg stevig
Thermisch gemodificeerd

Het frame is gemaakt van gemodificeerd Ayous hout. Deze houtsoort werkt niet doordat het vooraf behandeld is met stoom. Door deze eigenschap wordt het bijvoorbeeld in sauna’s of als gevelbekleding gebruikt. Het kan namelijk goed tegen wisselende temperaturen en weersomstandigheden. Het hout bevat geen chemicaliën en is dus 100% natuurlijk en milieuvriendelijk. Daarnaast bestaat het hout voor 70% uit FSC gecertificeerd hout. Door de behandeling met stoom heeft het frame een warme houtkleur.
Ruime keuze uit materialen

Peesdoeken zijn er in verschillende polyester materialen. Bij dit product bieden we drie varianten aan: Dekostof, Structex en Velours. Alle peesdoeken, op Velours na hebben een brandcertificaat.
Velours: luxe glans en dynamische kleurcontrasten

Velours, velvet of ook wel fluweel genoemd, is een luxe stof met een subtiele zijdeglans die fluweelzacht aanvoelt. Dit komt doordat de stof laagpolig is. Velours geeft extra glans en kracht aan jouw gepersonaliseerde print en zorgt voor dynamische kleurcontrasten.
Eenvoudige en stevige montage

Standaard wordt het frame geleverd met een set locksets, Deze bevestig je met schroeven in elke hoek. Hierdoor is het frame stevig en zijn de hoeken haaks. Bij een frame tot 150 cm breed leveren we een ophangsysteem, boven dit formaat adviseren we om het frame vast te schroeven aan de wand, om de 50 cm.