Akoestische panelen

  • Akoestische panelen met hoge geluidsabsorptie
  • Voor een gepersonaliseerd en functioneel interieur
  • Akoestisch materiaal van gerecyclede spijkerbroeken
  • Met eigen ontwerp of Motiflow-patroon

Beschrijving

Akoestische panelen maken de perfecte plek voor jouw klanten. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op. Met Akoestische panelen zorg je voor een stillere, maar ook voor een gepersonaliseerde omgeving.
Het verschil tussen Akoestisch basic en premium

Het basic paneel heeft dankzij de combinatie van de materialen en de opbouw een α-waarde van 0,65. Het premium paneel heeft een α-waarde van 0,9. In het premium paneel is namelijk nog een extra laag akoestisch materiaal verwerkt, voor nog meer geluidsabsorptie. Daarnaast is het frame van het premium paneel dikker en steviger.

Panelen met hoge geluidsabsorptie
Bij de Akoestische panelen is de geprinte stof verlijmd met akoestisch materiaal. Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Door deze lange vezels worden geluidsgolven goed geabsorbeerd. Bij het basic paneel zorgt een spouw tussen het paneel en de wand voor nog meer akoestisch effect. Het premium paneel heeft een extra laag akoestisch materiaal.
Voor een gepersonaliseerd en functioneel interieur

Aangename akoestiek draagt in een winkel of kantooromgeving bij aan het (verkoop)succes. Daarnaast genieten gasten meer van een bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met Akoestische panelen.

Voorzien van eenvoudig te monteren frame
De akoestische print zit in een geanodiseerd aluminium frame. Je krijgt een complete set, die je niet zelf in elkaar hoeft te zetten. Door het anodiseren heeft het frame een slijtvaste laag en gaat het lang mee.
Downloads