Pop-up LED frame

  • LED frames voor intense verlichting van prints
  • Licht en eenvoudig vervoerbaar
  • Vervangbaar doek
  • Snel opzetten zonder gereedschap

Beschrijving

De pop-up LED frames zijn eyecatchers in elke ruimte! De LED verlichting in combinatie met een Lichtdoorlatend doek zorgt voor een haarscherpe, egaal verlichte print. Maak hiermee van een afbeelding het stralende middelpunt op beurzen, in winkels en in showrooms.
Je zet het pop-up frame snel in elkaar zonder gereedschap. Het enkelzijdige frame is licht van gewicht en daardoor eenvoudig te vervoeren in de bijbehorende tas!
Met een robuust frame

De basis van het LED frame is een robuust (zilverkleurig) aluminium frame met als formaat 85 x 200 cm. Door de dikte van 60 mm en twee voeten is het enkelzijdige frame zeer stevig en kan het vrij staan.
Egale lichtverspreiding voor een krachtig geheel

Het profiel van het LED frame wordt gecombineerd met een lichtdicht doek. Op dit doek worden de LED gemonteerd, waardoor er geen licht door het doek schijnt. Het resultaat: een krachtige en opvallende uitstraling van de print. Shinen maar!
Het LED frame wordt gecombineerd met een Lichtdoorlatend doek met bevestigings-pees. We voorzien het doek van 200% full colour print, wat betekent dat we twee lagen inkt op het doek printen. Je vouwt dit polyester doek eenvoudig op en bestelt gemakkelijk een losse print bij.