Standbouw

  • Meer dan 40 jaar internationale kennis en ervaring
  • Heldere aanpak, inzichtelijke offerte en perfecte realisatie
  • Dedicated projectteam: ontwerpers, standbouwers en projectmanagers
  • Een vast aanspreekpersoon
Categorieën: ,

Beschrijving

Meer dan 40 jaar kennis en ervaring in spraakmakende stands en beurspresentaties

 

Met Meulengraaf haalt u een professionele specialist in huis. Meer dan veertig jaar ontwerpen en realiseren wij stands en interieurprojecten in Nederland en ver daarbuiten. Stands die uw producten en diensten laten schitteren en ruimte bieden voor presentatie, demonstratie en ontmoeting. En daar gaat het per slot van rekening om: persoonlijk contact met de markt met het oog op een duurzame relatie met potentiële en bestaande relaties.

 

Om dat doel zo effectief en efficiënt mogelijk te bereiken, werken wij volgens een heldere aanpak die uit een aantal stappen bestaat. Zo behoudt u volledig overzicht en heeft u in elke fase van het proces de controle. Het resultaat is een stand of beurspresentatie die volledig beantwoordt aan uw wensen en die de boodschap van uw organisatie krachtig communiceert.

 

Van briefing tot ontwerp

De eerste en cruciale stap: een briefing die ons alle informatie biedt om tot een goed en creatief ontwerp te komen. In deze oriënterende fase geven we ons ervaringsdeskundig advies en is voor iedereen duidelijk wat het vertrekpunt is.

 

Van ontwerp tot presentatie

We zetten onze standontwerpers aan het werk. Zij vertalen alle informatie in een aansprekend ontwerp dat we intern beoordelen op aspecten als praktische toepasbaarheid, communicatiekracht, specifieke wensen en eisen en uiteraard de kosten.

 

Van presentatie tot realisatie 

Een spannende stap in het proces: wij presenteren u ons voorstel. Om een zo goed mogelijke impressie van het uiteindelijke resultaat te geven, maken wij veelal gebruik van 3D visualisaties. Dit geeft niet alleen inzicht in verhoudingen, oppervlakten en de verschillende functies binnen een stand- of beurspresentatie. Ook is het een impressie van de sfeer en beleving van de stand. In deze fase ontvangt u tevens een uitgewerkte offerte. Eventuele bijsturing verfijnt het definitieve ontwerpvoorstel.

 

Van realisatie tot oplevering 

Na akkoord op het ontwerp en de offerte wordt de opdracht door een multidisciplinair team gerealiseerd. Onder verantwoordelijkheid van de projectmanager wordt het ontwerp door ervaren vakmensen uitgevoerd. Uw stand wordt volgens specificaties, binnen budget en voor deadline opgeleverd.

 

Van oplevering tot opslag

Uw project wordt opgeleverd door Ad van de Meulengraaf. Zijn kennis en ervaring garanderen dat uw verwachtingen ter plekke worden waargemaakt. Hij is gedurende het hele proces uw persoonlijke aanspreekpunt. Wordt de stand ook op andere beurzen ingezet? Ook de opslag verzorgen wij desgewenst.

 

Inspiraties klik hier