Budget roll-up banner

 Vrijstaande banner met rolsysteem
Categorie:

Beschrijving

  • Keuze uit verschillende formaten en kleuren
  • Verkrijgbaar met vier populaire materialen
  • Snelle montage: binnen een minuut staat je roll-up banner
Omschrijving Budget roll-up banner
Een roll-up banner kent vele namen: rolbanner, rollup banner of roll banner. Hoe dan ook: hiermee promoot je snel, eenvoudig én voordelig een product, bedrijf of evenement. De roll-up banners kunnen keer op keer gebruikt worden.
Roll-up banner budget laten bedrukken

Een roll-up banner laten bedrukken voor jouw klant? Profiteer van een hoge kwaliteit print door high tech machines van Durst, een scherpe prijs en de snelste levering. Ontwerp de roll-up banner met de benodigde print, foto of patroon voor jouw klant. Roll-up banners worden veel gebruikt tijdens beurzen. Rol de banner simpelweg uit het systeem en je hebt direct een groot display voor je beursstand. Roll-up banners zijn ook ideaal voor de aankleding van winkels en kantoren.”
Kies uit meerdere formaten en kleuren

De roll-up banner budget is geschikt om een paar keer te gebruiken. De cassette heeft twee uitschuifbare voeten. We bieden de budget variant in twee verschillende kleuren aan: aluminium en zwart. De roll-up banner budget is verkrijgbaar in drie vaste formaten: 85 x 200 cm, 100 x 200 cm en 120 x 200 cm.
Ruime keuze uit materialen

Kies uit vier populaire materialen voor een roll-up banner budget. Van de alleskunner Banner 510 tot het blokkerende zwart-wit banner. Alle beschikbare materialen zijn brandvertragend en mogen dus in de openbare ruimte gebruikt worden.
Uitgelicht: Airtex®

Maak je roll-up banners eens van Airtex®, de fijn geweven polyester doeksoort met matte uitstraling. Het fijn geweven polyesterdoek heeft een grote kleurkracht en een krasvaste toplaag met PVC-coating, wat kreukels en scheuren tegengaat.
Liever een verlichte boodschap? Kies dan voor het Pixlip Go frame of een pop-up ledframe. Zoek je naar een groter oppervlak voor jouw boodschap, kijk dan eens bij het assortiment beurswanden of textielframes.