Akoestische isolatie RMA 45 kg/m³ per m1

11,50

Dikte 2cm, 16,8m2 

Per strekkende meter 

Breedte 120 cm

Aw 0,5

Geluidsweerstand 21 dB

45 kg/m3

Beschrijving

Métisse RMA020 akoestische isolatie bestaat voor 90% uit gerecyclede katoenvezels. Oude kleding die niet meer is her te gebruiken als kleding wordt vervezelt en verwerkt tot een hoogwaardig product voor isolatie. Katoen heeft van nature goede isolerende eigenschappen, maar blijkt ook zeer goede akoestische eigenschappen te hebben, waardoor het ook als akoestisch dempend materiaal kan worden ingezet. De RMA akoestische plaat is speciaal gemaakt voor geluidsisolatie. Met de densiteit van 45 kg/m3 bereiken we met deze plaat een absorptiecoëfficiënt van 0,5 bij 20mm plaat. 50% van het geluid wordt dan door de plaat geabsorbeerd, waardoor galm wordt voorkomen.

Door de hogere persing wordt een geluidsweerstand van 21 dB gerealiseerd. Voor een plaat met een dikte van 20mm dikte een hele mooie score. Perfect voor geluidsisolatie dus!

Zit de gewenste maatvoering er niet tussen? Vanaf een afname van 250m2 is het mogelijk om Métisse isolatie speciaal op voor u op maat te laten maken. Hierdoor is het voor u mogelijk om zelf de door u gewenste afmeting en dikte van het materiaal te bepalen.

Het materiaal is eenvoudig te verwerken, zonder last van irritaties. Het gebruik van handschoenen en mondkapjes is daardoor overbodig. Afhankelijk van de ondergrond is Métisse isolatiemateriaal ook gemakkelijk rechtstreeks te verlijmen.

Dit product is 100% duurzaam en heeft een EPD cradle to grave certificering. Hierdoor kunt u gegarandeerd verantwoord en milieuvriendelijk isoleren.

Extra informatie

Afmetingen 120 cm