Akoestische Zeshoek

  • Akoestische  Zeshoek met hoge geluidsabsorptie
  • Akoestisch materiaal van gerecyclede spijkerbroeken.
  • Eyecatchers in elke ruimte
  • Naar wens te combineren en uit te breiden
Categorie:

Beschrijving

Creëer een unieke en gepersonaliseerde uitstraling met Akoestische Zeshoek . Dit is een razend populair zeshoekig paneel met daarop een eigen foto, print of patroon. Wat onze Akoestische Zeshoek zo uniek maakt? De geluiddempende eigenschap waardoor de panelen de akoestiek in de ruimte  verbeterd. Ideaal voor in het interieur van een kantoor, kantine of bij je thuis.
Ontwerpen, bestellen en combineren maar
Zeshoek  aan de muur, je ziet ze steeds vaker in de woonbladen, social media en in interieurprogramma’s op televisie. Met de zeshoek creëer je een unieke collage die je klant helemaal zelf samenstelt. Akoestische Zeshoeken zijn perfect te combineren, dus laat je creativiteit gaan. Combineer bijvoorbeeld teksten met full colour foto’s. Allemaal in dezelfde stijl, of juist helemaal verschillend. Het allerleukste: je breidt eenvoudig je collage uit met nieuwe herinneringen.
Keuze uit drie verschillende formaten
Je kiest uit de formaten: 60, 100 en 140 cm. Gebruik onze handige templates voor de zeshoeken. Deze vind je onderaan deze pagina.

De akoestische print is voorzien van een geanodiseerd aluminium frame. Je krijgt een complete set die je niet zelf in elkaar hoeft te zetten. Door het anodiseren heeft het frame een slijtvaste laag en gaat het lang mee. Je hebt de keuze uit een wit of een zwart frame. Door de samenstelling van het frame heeft een zeshoek een α-waarde van 0,65.