Akoestisch bureauscherm

Gepersonaliseerde deskdivider

Categorie:

Beschrijving

 
Akoestisch bureauscherm maken de perfecte werkplek voor jouw klanten. Een akoestisch bureauscherm wordt aan een bureau geplaatst en zorgt voor minder nagalm in de ruimte. Met name in kantoortuinen is de inzet van bureauschermen bijzonder effectief. Waar geluidsprikkels anders over en weer gaan tussen de verschillende werkplekken, zorgen de bureauschermen ervoor dat geluiden gedempt worden. Dit bevordert de focus en productiviteit van de werknemers die in de kantoortuin aan het werk zijn.
Voor een gepersonaliseerd en functioneel interieur

Aangename akoestiek draagt bij aan de productiviteit op kantoor. Het geluid blijft in de afgeschermde ruimte en wordt aangenaam gedempt. Doordat de bureauschermen aan beide kanten kunnen worden gepersonaliseerd kunnen interieurarchitecten hun creativiteit de vrije loop laten.
Voor een hoge geluidsabsorptie

Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Deze lange vezels absorberen geluidsgolven wat de nagalm vermindert. De dividers beschikken dankzij de combinatie van de materialen en de opbouw, binnen het spraakgebied (500-1000 hz) over een α-waarde van 0,7.

Volledig gemonteerd frame

Je ontvangt de akoestische print in een zwart of wit gepoedercoat aluminium frame met hoekbeschermers. De coating geeft het frame een slijtvaste laag, waardoor het langer meegaat. De prints zijn permanent verlijmd. Je ontvangt de set met eenvoudig te monteren poten of bureauklemmen. De connectors voor het koppelen bestel je los bij.
Vraag jouw sample aan

Materialen moet je voelen, zien en testen. 
Jouw sample wordt voorzien van een zwart frame. Ideaal om mee te nemen naar een verkoopgesprek! Zo laat jij je klant de kwaliteit van het akoestisch materiaal zien met een goed verhaal.
Bestel de samples al vanaf 1 stuk!

Montagehandleiding

Meer informatie