FAQ

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen

Wat is de specialiteit van Meulengraaf Reclameproductie?

Bij Meulengraaf Reclameproductie zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van diverse reclameproducten. Onze specialiteiten omvatten onder andere het maken van foto's, stickers, beursopbouw, banners, displays, en nog veel meer.

Wat voor soort stickers bieden jullie aan?

Bij Meulengraaf Reclameproductie kunnen we verschillende soorten stickers produceren, waaronder promotionele stickers, raamstickers, vloerstickers, autostickers en meer. Onze stickers zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en kunnen worden aangepast aan jouw ontwerpvoorkeuren.

Zijn jullie in staat om beursopbouw te verzorgen?

Ja, absoluut! Wij bieden beursopbouwdiensten aan om jouw beursdeelname tot een succes te maken. Ons team kan stands ontwerpen, materialen leveren en de volledige opbouw en afbouw verzorgen, zodat je je kunt richten op het vertegenwoordigen van jouw bedrijf op de beurs.

Wat is de geschatte levertijd van mijn bestelling?

De levertijd voor onze producten is doorgaans tussen de 4 en 7 dagen. Mocht je echter een snellere levering nodig hebben, dan kunnen we tegen een meerprijs spoedkosten in rekening brengen.

Kunnen jullie op maat gemaakte reclameproducten leveren?

Ja, zeker! We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en andere behoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte reclameproducten aan die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke wensen en eisen.

Wat zijn jullie ontwerpopties voor reclameproducten?

Ons getalenteerde ontwerpteam staat klaar om je te helpen met diverse ontwerpopties. We werken samen met jou om jouw visie tot leven te brengen en bieden verschillende ontwerpvarianten aan, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je past.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Om een bestelling te plaatsen, kun je eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of onze website. Ons team zal je begeleiden bij het selecteren van de juiste producten en opties en je voorzien van een offerte op maat.

Bieden jullie ook installatiediensten aan?

Ja, we bieden installatiediensten aan voor bepaalde reclameproducten, zoals beursstands en grote banners. Ons team zal ervoor zorgen dat de installatie professioneel wordt uitgevoerd.

Toch nog vragen?

Bel of mail ons voor antwoord op je vragen of voor een deskundig advies

Telefoon: 0499 – 398 777

Mobiel: 06 – 53 195 886

Email: [email protected]

MeulengraafPro biedt een kwaliteitsassortiment van meer dan 300 producten voor ondernemende professionals. We voorzien die van jouw aangeleverde huisstijl, afbeeldingen, presentaties of welke content dan ook. In de meeste gevallen binnen 24 uur geleverd en altijd scherp geprijsd!

Tel: 0499 – 398 777
Mail: [email protected]